Kroppen er vejen

Velkommen her hos mig   

Mit navn er Inge Hviid Pedersen

 

Jeg tilbyder kropsterapi og SE- behandling til unge fra 15 år og voksne.

SE (Somatic Experiencing) er en meget nænsom og virksom metode som behandler traumer og stresssymptomer.  Læs mere om metoden under  SE-terapi

Oplever du fysisk eller psykisk ubehag? – Jeg kan hjælpe dig ud af ubehaget.

Det kan f.eks. være:  smerter eller uro i kroppen – lavt energiniveau – angst – vrede – depression – svimmelhed – hjertebanken – kvalme – uvirkelighedsfornemmelse  – koncentrations – og hukommelsesbesvær – hovedpine – mareridt – søvnproblemer ?

Måske savner du at kunne mærke dig selv,  eller at  ‘blive dig selv’ igen ?   

Mange af os glemmer vores medfødte evne til at mærke kroppen. Og det er en meget væsentlig årsag til at både kroppen og psyken reagerer med forskellige symptomer.

Fysiske og psykiske symptomer kan opstå som en reaktion på overvældende eller smertefulde oplevelser

Det er meget individuelt hvad vi rammes af. Vi er alle forskellige i vores oplevelse af verden og hvad vi mærker som behageligt og ubehageligt. Det er dig der bedst ved, hvordan du har oplevet en situation. 

Måske har du oplevet noget, der er for overvældende til at du kan tale om det, eller tænke på det. Og netop derfor, er du blevet “fanget ” i ubehaget. Eller måske aner du ikke hvad årsagen er,  til at du har det skidt. Du har måske mistet orienteringen og  kan ikke huske noget om hvor det begyndte?

Men din krop kan huske – og ved at lytte til kroppen, viser der sig sammenhænge og indsigter, som man ikke kan tænke sig til.

Det er her jeg kan give dig en hånd – og være sammen med dig om at finde et nyt ståsted, hvor du kan blive dig selv igen.

Se hvor du finder mig under Kontakt  Jeg glæder mig til at møde dig! 

Læs mere om SE (Somatic Experiencing) og hvordan jeg arbejder under SE-terapi

 

En tanke om “Kroppen er vejen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *