Hvem er jeg

Min faglige baggrund : Jeg er uddannet cand. scient. soc. (socialrådgiver og psykologi) og har som Somatic Experiencing-practitioner fra Traumeheling Danmark tilladelse til at arbejde med SE terapi.

Jeg har efteruddannelser i gestaltterapi (GIS), kropsterapi (Bodynamic) og mindfulness (Jysk psykologcenter).

Arbejdsmæssige erfaringer : Jeg har igennem mange år hjulpet børn, unge og deres familier i forskellige behandlingsmæssige og terapeutiske sammenhænge . De senere år har jeg arbejdet i et ungdomspsykiatrisk ambulatorium.

Jeg har siden 2014 arbejdet privat med SE terapi og traumebehandling. Læs mere om SE terapi her.

Psykisk arbejdsmiljø er også et område, jeg har beskæftiget mig meget med i både teori og praksis. Jeg skrev speciale om årsagerne til udbrændthed og stress. Jeg har været arbejdsmiljørepræsentant i 10 år og har i en periode været ansat i Arbejdstilsynet. Se mere om psykisk arbejdsmiljø her.

Jeg er medlem af  SE foreningen i Danmark, hvor du kan finde mere information om SE metoden http://somaticexperiencing.dk

Iøvrigt : Jeg  har været optaget af  samspillet mellem krop og psyke siden jeg var helt ung.  Jeg har selv været i terapiforløb i flere perioder af mit liv,  forløb som jeg oplever har været livsforandrende og frigørende.

Pga. alvorlig sygdom i 2014 indså jeg, at det var nødvendigt for mig at tage mere radikale beslutninger ift. mit arbejdsliv. Det var her, ønsket om at arbejde selvstændigt med SE terapi tog sin begyndelse og gradvist er blevet en realitet.

Jeg laver SE terapi i klinikken på min bopæl, i grønne omgivelser i udkanten af Viborg.  Jeg glæder mig til at møde dig!

Læs mere under Kontakt