Hvem er jeg

Min faglige baggrund 

Jeg er uddannet cand. scient. soc. (socialrådgiver og psykologi) og  Somatic Experiencing-practitioner  fra Traumeheling Danmark.

Jeg har efteruddannelser i gestaltterapi (GIS), kropsterapi (Bodynamic) og mindfulness (Jysk psykologcenter).

Arbejdsmæssige erfaringer

Jeg har  igennem  mange år hjulpet børn, unge og deres familier i forskellige behandlingsmæssige og terapeutiske sammenhænge . De senere år har jeg arbejdet i et ungdomspsykiatrisk ambulatorium.

Jeg har siden 2014 arbejdet privat med SE-terapi og traumebehandling.

Psykisk arbejdsmiljø er også et område, jeg har beskæftiget mig meget med i både teori og praksis. Jeg skrev speciale om årsagerne til udbrændthed og stress. Jeg har været arbejdsmiljørepræsentant i 10 år og har i en periode været ansat i Arbejdstilsynet.

Jeg er medlem af  SE-foreningen i Danmark, hvor du kan finde mere information om SE-metoden http://somaticexperiencing.dk

Iøvrigt

Jeg  har interesseret mig for samspillet mellem krop og psyke siden jeg var helt ung.  Jeg har selv været i terapiforløb i flere perioder af mit liv,  forløb som jeg oplever har været livsforandrende og frigørende.

Pga alvorlig sygdom i 2014 indså jeg, at det var nødvendigt for mig at tage mere radikale beslutninger ift mit arbejdsliv. Det var her, ønsket om at arbejde selvstændigt som SE-terapeut tog sin begyndelse og gradvist er blevet en realitet.

Jeg har SE-klinik på min bopæl, i grønne omgivelser i udkanten af Viborg.  Jeg glæder mig til at møde dig!

Læs mere under Kontakt